{"id":6968947081394,"title":"African Pure Natural Shea Butter Ghana 500g","handle":"african-pure-natural-shea-butter-ghana-500g","description":"African Pure Natural Shea Butter Ghana 500g: \n\u003cdiv class=\"rte main-product-description-product\" data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eAfrican Natural Pure Shea Butter Ghana 300 ml: Onze\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e100% natuurlijke Shea boter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003ekomt uit Burkina-Faso, Ghana en Guinee-Conakry. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook erg goed voor uiterlijke verzorging. De werking van Shea Butter zijn:\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWordt gebruikt bij Psoriasis\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGeneest littekens\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt het herstellen van kloven\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eTegen zwangerschapsstriemen\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij spierpijn.\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is een\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e100% natuurlijke plantaardige boter\u003c\/strong\u003e, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cimg alt=\"\" src=\"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0103\/1425\/2373\/files\/banner6_480x480.png?v=1610317075\" data-mce-src=\"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0103\/1425\/2373\/files\/banner6_480x480.png?v=1610317075\" data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003evitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen\u003c\/strong\u003e. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003ebeste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003egebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.\u003c\/p\u003e\n\u003c\/div\u003e\n\u003cdiv class=\"prod_sku_vend\" data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cdiv id=\"variant-inventory\" data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan class=\"in-stock\" data-mce-fragment=\"1\"\u003eOp voorraad!\u003c\/span\u003e\u003c\/div\u003e\n\u003c\/div\u003e","published_at":"2021-08-21T15:48:02+02:00","created_at":"2021-08-21T15:48:00+02:00","vendor":"AFRICA PRODUCTS SHOP","type":"SHEA BUTTER","tags":["AFRICAN","NATURAL","nieuwe producten","PURE","SHEA"],"price":1499,"price_min":1499,"price_max":1499,"available":true,"price_varies":false,"compare_at_price":null,"compare_at_price_min":0,"compare_at_price_max":0,"compare_at_price_varies":false,"variants":[{"id":40786536104114,"title":"Default Title","option1":"Default Title","option2":null,"option3":null,"sku":"","requires_shipping":true,"taxable":true,"featured_image":null,"available":true,"name":"African Pure Natural Shea Butter Ghana 500g","public_title":null,"options":["Default Title"],"price":1499,"weight":0,"compare_at_price":null,"inventory_management":"shopify","barcode":"7423628161145","requires_selling_plan":false,"selling_plan_allocations":[]}],"images":["\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureNaturalSheaButterGhana500g.png?v=1629553682"],"featured_image":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureNaturalSheaButterGhana500g.png?v=1629553682","options":["Title"],"media":[{"alt":null,"id":22826892230834,"position":1,"preview_image":{"aspect_ratio":0.747,"height":578,"width":432,"src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureNaturalSheaButterGhana500g.png?v=1629553682"},"aspect_ratio":0.747,"height":578,"media_type":"image","src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureNaturalSheaButterGhana500g.png?v=1629553682","width":432}],"requires_selling_plan":false,"selling_plan_groups":[],"content":"African Pure Natural Shea Butter Ghana 500g: \n\u003cdiv class=\"rte main-product-description-product\" data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eAfrican Natural Pure Shea Butter Ghana 300 ml: Onze\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e100% natuurlijke Shea boter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003ekomt uit Burkina-Faso, Ghana en Guinee-Conakry. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook erg goed voor uiterlijke verzorging. De werking van Shea Butter zijn:\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWordt gebruikt bij Psoriasis\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGeneest littekens\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt het herstellen van kloven\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eTegen zwangerschapsstriemen\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij spierpijn.\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is een\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e100% natuurlijke plantaardige boter\u003c\/strong\u003e, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cimg alt=\"\" src=\"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0103\/1425\/2373\/files\/banner6_480x480.png?v=1610317075\" data-mce-src=\"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0103\/1425\/2373\/files\/banner6_480x480.png?v=1610317075\" data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003evitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen\u003c\/strong\u003e. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003ebeste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003egebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.\u003c\/p\u003e\n\u003c\/div\u003e\n\u003cdiv class=\"prod_sku_vend\" data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cdiv id=\"variant-inventory\" data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan class=\"in-stock\" data-mce-fragment=\"1\"\u003eOp voorraad!\u003c\/span\u003e\u003c\/div\u003e\n\u003c\/div\u003e"}

African Pure Natural Shea Butter Ghana 500g

Product beschrijving
€14,99
Maximale beschikbaarheid bereikt.
African Pure Natural Shea Butter Ghana 500g: 

African Natural Pure Shea Butter Ghana 300 ml: Onze 100% natuurlijke Shea boter komt uit Burkina-Faso, Ghana en Guinee-Conakry. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook erg goed voor uiterlijke verzorging. De werking van Shea Butter zijn:

  • Wordt gebruikt bij Psoriasis
  • Geneest littekens
  • Helpt het herstellen van kloven
  • Tegen zwangerschapsstriemen
  • Helpt bij spierpijn.

Shea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.


Shea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.

Shea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.

Shea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.

Op voorraad!