5% Korting op ALLE producten (minimale bestelling van €50)
{"id":6187125964978,"title":"African Natural Pure Shea Butter 500 g","handle":"african-natural-pure-shea-butter-500-g","description":"\u003ch2\u003e\u003cspan\u003ePure Shea Butter.\u003c\/span\u003e\u003c\/h2\u003e\r\n\u003cp\u003eAfrican Natural Pure Shea Butter 500 g:: Onze 100% natuurlijke Shea boter komt uit Burkina-Faso, Ghana en Guinee-Conakry. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook erg goed voor uiterlijke verzorging. De werking van Shea Butter zijn:\u003c\/p\u003e\r\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003eWordt gebruikt bij Psoriasis\u003c\/li\u003e\r\n\u003cli\u003eGeneest littekens\u003c\/li\u003e\r\n\u003cli\u003eHelpt het herstellen van kloven\u003c\/li\u003e\r\n\u003cli\u003eTegen zwangerschapsstriemen\u003c\/li\u003e\r\n\u003cli\u003eHelpt bij spierpijn.\u003c\/li\u003e\r\n\u003c\/ul\u003e\u003cp\u003e\u003c\/p\u003e\r\n\u003cp\u003eShea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.\u003c\/p\u003e\r\n\u003cp\u003eShea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.\u003c\/p\u003e\r\n\u003cp\u003eShea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.\u003c\/p\u003e\r\n\u003cp\u003eShea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.\u003c\/p\u003e","published_at":"2021-01-15T10:34:55+01:00","created_at":"2021-01-15T10:34:55+01:00","vendor":"globalmarketeu","type":"","tags":["african","African Natural Pure Shea Butte","african shea butter","butter","natural","pure","pure shea botter","pure shea butter","shea","shea botter","Shea Butter","SHEA BUTTER KOPEN","SHEA BUTTER NEDERLAND"],"price":1598,"price_min":1598,"price_max":1598,"available":true,"price_varies":false,"compare_at_price":null,"compare_at_price_min":0,"compare_at_price_max":0,"compare_at_price_varies":false,"variants":[{"id":37987490922674,"title":"Default Title","option1":"Default Title","option2":null,"option3":null,"sku":"394939439493","requires_shipping":true,"taxable":true,"featured_image":null,"available":true,"name":"African Natural Pure Shea Butter 500 g","public_title":null,"options":["Default Title"],"price":1598,"weight":0,"compare_at_price":null,"inventory_management":"shopify","barcode":"5353535353","requires_selling_plan":false,"selling_plan_allocations":[]}],"images":["\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureSheaButterGhana_21a90fa9-52ab-47ba-bca1-7b949728163b.jpg?v=1627711739","\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AFRICANPURESHEABUTTERGHANA.png?v=1627711739","\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureSheaButter500G.jpg?v=1627711739"],"featured_image":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureSheaButterGhana_21a90fa9-52ab-47ba-bca1-7b949728163b.jpg?v=1627711739","options":["Title"],"media":[{"alt":null,"id":22495543328946,"position":1,"preview_image":{"aspect_ratio":0.806,"height":1200,"width":967,"src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureSheaButterGhana_21a90fa9-52ab-47ba-bca1-7b949728163b.jpg?v=1627711739"},"aspect_ratio":0.806,"height":1200,"media_type":"image","src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureSheaButterGhana_21a90fa9-52ab-47ba-bca1-7b949728163b.jpg?v=1627711739","width":967},{"alt":null,"id":16025553141938,"position":2,"preview_image":{"aspect_ratio":1.087,"height":690,"width":750,"src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AFRICANPURESHEABUTTERGHANA.png?v=1627711739"},"aspect_ratio":1.087,"height":690,"media_type":"image","src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AFRICANPURESHEABUTTERGHANA.png?v=1627711739","width":750},{"alt":null,"id":15910425788594,"position":3,"preview_image":{"aspect_ratio":1.0,"height":2000,"width":2000,"src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureSheaButter500G.jpg?v=1627711739"},"aspect_ratio":1.0,"height":2000,"media_type":"image","src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0527\/8977\/2466\/products\/AfricanPureSheaButter500G.jpg?v=1627711739","width":2000}],"requires_selling_plan":false,"selling_plan_groups":[],"content":"\u003ch2\u003e\u003cspan\u003ePure Shea Butter.\u003c\/span\u003e\u003c\/h2\u003e\r\n\u003cp\u003eAfrican Natural Pure Shea Butter 500 g:: Onze 100% natuurlijke Shea boter komt uit Burkina-Faso, Ghana en Guinee-Conakry. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook erg goed voor uiterlijke verzorging. De werking van Shea Butter zijn:\u003c\/p\u003e\r\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003eWordt gebruikt bij Psoriasis\u003c\/li\u003e\r\n\u003cli\u003eGeneest littekens\u003c\/li\u003e\r\n\u003cli\u003eHelpt het herstellen van kloven\u003c\/li\u003e\r\n\u003cli\u003eTegen zwangerschapsstriemen\u003c\/li\u003e\r\n\u003cli\u003eHelpt bij spierpijn.\u003c\/li\u003e\r\n\u003c\/ul\u003e\u003cp\u003e\u003c\/p\u003e\r\n\u003cp\u003eShea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.\u003c\/p\u003e\r\n\u003cp\u003eShea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.\u003c\/p\u003e\r\n\u003cp\u003eShea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.\u003c\/p\u003e\r\n\u003cp\u003eShea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.\u003c\/p\u003e"}

African Natural Pure Shea Butter 500 g

Product beschrijving
€15,98
Maximale beschikbaarheid bereikt.

Pure Shea Butter.

African Natural Pure Shea Butter 500 g:: Onze 100% natuurlijke Shea boter komt uit Burkina-Faso, Ghana en Guinee-Conakry. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook erg goed voor uiterlijke verzorging. De werking van Shea Butter zijn:

  • Wordt gebruikt bij Psoriasis
  • Geneest littekens
  • Helpt het herstellen van kloven
  • Tegen zwangerschapsstriemen
  • Helpt bij spierpijn.

Shea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.

Shea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.

Shea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.

Shea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.